Προπονητές Στίβου

Γνωρίστε όλους τους εξιδεικευμένους μας προπονητές

Οι έμπειροι προπονητές του Α.Σ.Α.Π. αναλαμβάνουν την εκμάθηση των μυστικών του στίβου μέσω των εγκεκριμένων προγραμμάτων Kids Athletics από την World Athletics στο ανακαινισμένο στάδιο του Αθλητικού Κέντρου “Σταύρος Κώτσης”.

Ελευθερία Ζαπαντιώτη

Προπονήτρια K8
Η Ελευθερία  Ζαπαντιώτη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και πρώην Πρωταθλήτρια Βάδην και Βαλκανιονίκης.

Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγήτρια στο Personal Training της σχολής StudiOne.

Από το 2010 έως σήμερα έχει υπάρξει Fitness Personal, Group Trainer καθώς και Gym Trainer σε διάφορα γυμναστήρια της Αθήνας. Από το 2012- 2019 ήταν προπονήτρια στις Ακαδημίες Στίβου του Πανιωνίου.

Υπήρξε Παρουσιάστρια Αθλητικής Ενημερωτικής Εκπομπής στην τηλεόραση και τώρα παρουσιάζει αθλητικούς δρομικούς αγώνες σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Είναι Επιστημονική Συνεργάτιδα σε fitness περιοδικά και sites.

Σήφης Κελαϊδής

Ο  Σήφης Κελαϊδης είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών, πανελληνιονικης στην κατηγορία ανδρών στα 1500 και 800, συμμετοχή με την εθνική ομάδα το 1991 και 20 χρόνια στις ακαδημίες στίβου του γυμναστικου συλλόγου Ηλιούπολης

⁨Δημήτρης Γκραικιώτης⁩

O Δημήτρης Γκραικιώτης είναι 23 ετών και απόφοιτος του γαλλικού πανεπιστημίου της Dijon στο τμήμα της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού και δίπλωμα Γυμναστή Γενικής Φυσικής Αγωγής.

Επίσης, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Metropolitan University of London στο τμήμα Αθλητικής Ψυχολογίας.

Ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό από μικρή ηλικία και κατέχει Πανελλήνιες και Διεθνής διακρίσεις στα αγωνίσματα των 1500μ και 3000μ.