Μάθετε  περισσότερα για τις ακαδημίες μας

Από 4 μέχρι 18 ετών οι έμπειροι προπονητές μας αναλαμβάνουν την εκμάθηση των μυστικών του στίβου μέσω των εγκεκριμένων προγραμμάτων Kids Athletics από την World Athletics.

Διαθέτουμε προαγωνιστικό τμήμα για ηλικίες 12 και 13 χρονών (Κ14) και αγωνιστικά τμήματα από Κ16 – Κ18 – Κ20 – Κ23 – Α/Γ.

Προετοιμάζουμε υποψηφίους για την εισαγωγή στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και στις στρατιωτικές σχολές. Τους βοηθάμε να επιτύχουν υψηλές αθλητικές επιδόσεις την ημέρα των αθλητικών δοκιμασιών.
Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο υποψήφιος/α προπονηθεί σαν αθλητής.

Τέλος, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα Δρομέων Υγείας της Αγίας Παρασκευής, τη Santa Running Team, προετοιμάζοντας τους δρομείς να συμμετέχουν σε ερασιτεχνικούς αγώνες όλων των αποστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Οι προπονήσεις των Δρομέων Υγείας γίνονται καθημερινά μετά τις 20:00.

Οι προπονήσεις ξεκινάνε από τις 16:30 μέχρι τις 21:30.

Ακόμη να δοκιμάσετε??

Ελάτε τώρα να κάνετε το δωρεάν δοκιμαστικό σας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα οφέλη του στίβου για τα παιδιά είναι πολλά. Προάγει τη σωματική υγεία, ενισχύει την καρδιαναπνευστική ικανότητα, την αντοχή και τη δύναμη του παιδιού.

Έλεγχος Σωματικού Βάρους

Ο στίβος βοηθάει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στον έλεγχο του σωματικού λίπους, προλαμβάνει την υποανάπτυξη κάποιων μυών, χάρη στην φυσικότητα των κινήσεων και βελτιώνει τη στάση του σώματος και τη λειτουργία των αρθρώσεων.

Σωματική Υγεία

Ο στίβος προάγει τη σωματική υγεία του παιδιού καθώς γυμνάζει αρμονικά όλες τις μυϊκές ομάδες και επιπλέον ενισχύει  την καρδιοαναπνευστική  ικανότητα και την αντοχή όπως και την δύναμη.

Ψυχολογική Ανάπτυξη

Ο στίβος συμβάλλει  στην ψυχολογική ανάπτυξη καθώς  το παιδί αποκτά αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, επιμονή, πειθαρχία και ικανότητα συγκέντρωσης και γενικά βοηθάει το παιδί να χτίσει μια δυνατή προσωπικότητα.

Θετική Αυτοαντίληψη

Η καλλιέργεια  των φυσικών ικανοτήτων του μέσα από τον Κλασσικό αθλητισμό οδηγεί το παιδί  στην ανάπτυξη  θετικής αυτοαντίληψης, τονώνει  το αυτοσυναίσθημα  του και θέτει τις βάσεις για την επιτυχή  ενασχόληση  με οποιοδήποτε σπορ.