Αγώνες, Τρέξιμο

To Α.Σ Αγίας Παρασκευής στο RACE for the Cure

Ο Αγώνας Race for the Cure στην Αθήνα, με μήνυμα πως «ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού»  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023.

 

44.000 άτομα στο προαύλιο του Ζαππείου, στους δρόμους της Αθήνας αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα αυτόν. Ο αγώνας Race for the Cure, έκλεισε τα 15 χρόνια διοργάνωσης και πραγματοποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe® σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Είχε έντονο χαρακτήρα φιλανθρωπίας και ευαισθητοποίησης και αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, έναν από τους πιο συχνούς και σοβαρούς τύπους καρκίνου που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

 

Για ακόμα μια χρονιά, οι δρομείς του Α.Σ Αγίας Παρασκευής  βρεθήκαμε στους δρόμους της Αθήνας αποδεικνύοντας πως το ΜΑΖΙ έχει δύναμη και ουσία στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!