01.Santa Running Team

Το δρομικό κίνημα ή αλλιώς ερασιτεχνικό τρέξιμο έχει κάνει την εμφάνιση του από τις αρχές τις δεκαετίας του 1960 παγκοσμίως. Η δημοφιλία του δρομικού κινήματος έχει αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε όλες τις ηπείρους και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα ποσοστά συμμετοχής σε μαραθωνίους και δρόμους υγείας. Αυτή η έξαρση του φαινομένου έχει και ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση ακόμα περισσότερων αγώνων σε βουνά ή σε δρόμους.

Μια παρέα ερασιτεχνών δρομέων δημιούργησε την Santa Running Team, μια ομάδα που διακρίνεται για την ομαδικότητα, το κέφι και συνδυάζει την επαγγελματική ζωή των αθλητών με μία ευχάριστη φυσική δραστηριότητα στην προσωπική τους ζωή, που έχει ως αποτέλεσμα στην καθημερινότητά τους περισσότερη ευεξία, περισσότερη ενέργεια, περισσότερη διαύγεια, περισσότερη ισορροπία και άρα καλύτερη ζωή!

Αν πιστεύεις ότι αυτή η ομάδα τρεξίματος σου ταιριάζει να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις το τρέξιμο με οργάνωση, σωστές οδηγίες, ομαδικότητα και τελικά διασκέδαση έλα μαζί μας.

Μάθετε περισσότερα για την προπονητική μας ομάδα

02. Οι Προπονητές μας

Την καλή φυσική κατάσταση και την προετοιμασία της Santa Running Team έχουν αναλάβει καταξιωμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική.

Σήφης Κελαϊδής

Προπονητής Μεγάλων και Μεσαίων Αποστάσεων
Ο  Σήφης Κελαϊδης είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών, πανελληνιονικης στην κατηγορία ανδρών στα 1500 και 800, συμμετοχή με την εθνική ομάδα το 1991 και 20 χρόνια στις ακαδημίες στίβου του γυμναστικου συλλόγου Ηλιούπολης.

⁨Μάνθος Νασιόπουλος

Δρόμοι Ταχύτητας και Εργομετρική Αξιολόγηση Αθλητών
Ο Μάνθος Νασιόπουλος είναι προπονητής στις ακαδημίες μας από το 2024 στις κατηγορίες των παιδιών Κ14 – Κ16 – Κ18 και στο τμήμα Προετοιμασίας για Στρατιωτικές Σχολές – Σώματα Ασφαλείας και ΣΕΦΑΑ.

Εξειδικεύεται στους Δρόμους Ταχύτητας – Αντοχής και στην Εργομετρική Αξιολόγηση των Αθλητών.

Ιωάννα Σγουμποπούλου

⁨Ιωάννα Σγουμποπούλου

Προπονήτρια Ενδυνάμωσης
Η Ιωάννα Σγουμποπούλου ήταν προπονήτρια ακαδημιών στον Αλέξανδρο Μακεδονίας και ΑΟ Φιλοθέης και σαν αθλήτρια έχει ακτακτήσει την 4η θέση στις γυναίκες στη σφύρα, 2η και 3η θέση σε Κ23 και 3η θέση στο Κ20.

Φέτος έχει αναλάβει το ρίψεων του τμήματος Στίβου και την ενδυνάμωση των αθλούμενων της Santa Running Team.

03. Πρόγραμμα Προπονήσεων

Δευτέρα

  • ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ - SANTA RUNNING TEAM

    -

Τρίτη

  • ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ - SANTA RUNNING TEAM

    -

Τετάρτη

  • ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ - SANTA RUNNING TEAM

    -

Πέμπτη

  • ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ - SANTA RUNNING TEAM

    -

Παρασκευή

  • ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ - SANTA RUNNING TEAM

    -

04. Εγγραφή στη Santa Running Team

05. Εγγραφή στις Προπονήσεις των Ενηλίκων